Wunderman Thompson en TUI sluiten uitstellers op

ANTWERPEN - 6 juni 2019

Vakantie is de leukste tijd van het jaar, daar hoeft niemand van overtuigd te worden. Maar het plannen van die reis is een heel ander paar mouwen. Reisorganisatie TUI merkt dat heel wat mensen hun vakantieplannen uitstellen tot het allerlaatste moment. Best link, want dat uitstelgedrag zou ervoor kunnen zorgen dat jouw droom last minute voor je neus wordt weg gekaapt. Om dergelijke drama’s tegen te gaan, komen Wunderman Thompson en TUI deze zomer op de proppen met de TUI Holiday Escape Room: de eerste escape room waaruit je pas kunt ontsnappen als je vakantieplannen zijn afgerond.

De rode draad doorheen de escape room is een reiskoffer, die op het einde van het spel gevuld moet zijn. Door het oplossen van puzzels komen deelnemers niet alleen dichterbij hun ontsnapping, hun reisplan wordt er ook concreter door. Bij elke puzzel moet een beslissing genomen worden, van type vakantie en bestemming tot reisperiode en activiteiten. Alles komt aan bod zodat deelnemers buitenkomen met een gevulde koffer én concrete vakantieplannen. In hun mailbox verschijnt na hun ontsnapping een e-mail met TUI reisvoorstellen die gebaseerd zijn op de items uit hun reiskoffer.

Eén gelukkige deelnemersgroep gaat zelfs aan de haal met een reischeque ter waarde van €2500 om hun reisplannen helemaal definitief te maken.

De Holiday Escape Room zou niet van TUI zijn als die niet rondreist. Je kunt de Holiday Escape Room spelen in Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Kortrijk, Antwerpen en Brussel. Op de campagnewebsite vind je de specifieke data en locaties.

Vind meer info hier.

 

CREDITS

 • Agency: Wunderman Thompson Antwerp 
 • Client: TUI
 • Client contact: Jolien De Tender, Niels Van Veen, Liselotte De Vriendt, Monique Van Loon, Fleur Vanslembrouck
 • Creative Director: Merel Van den Broeck
 • Creative team: Wout Geysen en Tijs Dejonckheere
 • Account Director: Tom Thijs
 • Account team: Sander Van de Wiele
 • Strategy team: Denis Ghys, Alexander Kolenberg
 • Design Director: Sebastien Greffe
 • Design team: Inge Vanhees, Matthias Berghmans, Naomi Banken
 • Motion: Andreas De Ridder
 • Agency producer: Bruno Dejonghe 
 • Event production: We Make You Happy 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be