Wunderman Thompson heet nieuwe talenten welkom

Antwerpen – 17 februari 2019

Met de komst van twee collega's is Wunderman Thompson Antwerp gewapend voor de lente! Ze stellen graag deze nieuwste aanwinsten aan je voor. 

Astrid Van den Brande
Na een korte carrière als Commercieel Planner bij Kruidvat België, werd het voor Astrid (25) uit Antwerpen tijd voor een nieuwe uitdaging. Ze landde eind januari in het Wunderman Thompson Antwerp Client Services-team als Account Executive voor o.m. Randstad, Toyota, DEME en Parship. 


Marine Loontjens
Na een eerdere geslaagde stage in 2019 bij Wunderman Thompson Antwerp – en een wereldreis erna – startte Marine (23) uit Bonheiden begin februari als Account Executive in het team van Nationale Loterij. In deze functie zal ze vooral verschillende projecten in goede banen leiden: o.m. contacten onderhouden met de klant, planningen en budgetten maken en briefings voorbereiden. 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be