Wunderman Thompson helemaal in extase door VLAM

ANTWERPEN - 23 mei 2019

Mmm… Zo een goeie pot stoofvlees die al uren staat te pruttelen. Met een lekker bruin biertje, een boterham met mosterd en een lepeltje perensiroop. Komt bij jou het water ook al in de mond?

Dat is in ieder geval wat Wunderman Thompson probeert te bereiken met deze nieuwe radiocampagne voor VLAM. Want wij Belgen weten als geen ander wat goed eten is. Toch kunnen we onze klassiekers nóg beter maken. Door bioproducten te gebruiken wordt je bord stoofvlees, quiche of witloofrolletjes ook goed voor natuur en dier. 

Onder het mom “goed eten, doet goed”, roepen de spots op om voortaan door het leven te gaan als Biogondiër. Met deze term wil VLAM de eeuwenoude mythe uit de wereld helpen dat je met bio enkel sla en quinoa kan eten. Want ondertussen is bio veel meer dan dat: van venkel tot kaas, een entrecote en frieten alsook een frisse pint. Als Biogondiër help je de wereld dus een beetje door te doen wat je graag doet: lekker eten en drinken.

Wie na het luisteren van deze spots nog steeds op z’n honger blijft zitten, kan eens naar hier surfen.

ASSETS

VLAM Broccoli

MP3 - 704 Kb

VLAM Stoofvlees

MP3 - 704 Kb

VLAM Witloof

MP3 - 704 Kb

 

CREDITS

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp 
  • Client: VLAM
  • Client contact: Marina Sablon, Evy De Kock
  • Creative Director: Sam Devolder
  • Creative team: Wout Geysen & Tijs Dejonckheere
  • Account team: Carole Steger
  • Strategy team: Michelle Defooz
  • Copywriter NL: Tine Bongaerts
  • Agency producer: Amélie Van Campen, Ingeborg Van Hoof
  • Sound design: Menno Van Riet

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be