Wunderman Thompson investeert: Britt Proost als Client Operations Director

ANTWERP, BRUSSELS – 13 september 2019

Wunderman Thompson evolueert mee met zijn klanten en investeert in de nieuwe functie Client Operations Director. Die wordt vanaf heden opgenomen door Britt Proost, voorheen Account Director op Telenet Group. 

Britt Proost neemt – na 4 jaar in de rol van Account Director op Telenet Group – de taak van Client Operations Director op zich. ​ 

In deze functie zal zij voor zowel onze kantoren in Antwerpen als Brussel alle Client Service gerichte operaties verder stroomlijnen. Dat houdt onder meer in: aansturen en begeleiden op people level, new bizz opportuniteiten mee-coördineren en de way of working met de klanten en de samenwerking met partners evalueren en waar nodig optimaliseren.

Britt Proost: “Gezien de historiek van Wunderman Thompson, zijnde het digitale DNA van het bureau, is het logisch dat wij als één van de eerste bureaus in België versneld afstappen van traditionele structuren en werkwijzen en evolueren naar een extreem klantgerichte aanpak. Hierbij staan end to end agility – zowel met de klanten als intern – en een focus op resultaten centraal. Ik vind het geweldig dat ik dit proces mee kan begeleiden vanuit mijn eigen ervaring als account.”

Erwin Jansen: “De wereld verandert, het vak verandert, klanten veranderen en dus moeten bureaus ook veranderen als ze duurzaam relevant willen zijn en blijven. Wij zitten in een transformatie waar we weldoordacht stapje per stapje gaan, maar met grote ambities in het achterhoofd. Dit veranderingstraject is voor en door onze mensen, en dan is het fijn om mensen intern te zien doorgroeien, nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen en de positieve vibes rond ‘veranderen om te verbeteren’ te zien.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be