Wunderman Thompson investeert: Britt Proost als Client Operations Director

ANTWERP, BRUSSELS – 13 september 2019

Wunderman Thompson evolueert mee met zijn klanten en investeert in de nieuwe functie Client Operations Director. Die wordt vanaf heden opgenomen door Britt Proost, voorheen Account Director op Telenet Group. 

Britt Proost neemt – na 4 jaar in de rol van Account Director op Telenet Group – de taak van Client Operations Director op zich. ​ 

In deze functie zal zij voor zowel onze kantoren in Antwerpen als Brussel alle Client Service gerichte operaties verder stroomlijnen. Dat houdt onder meer in: aansturen en begeleiden op people level, new bizz opportuniteiten mee-coördineren en de way of working met de klanten en de samenwerking met partners evalueren en waar nodig optimaliseren.

Britt Proost: “Gezien de historiek van Wunderman Thompson, zijnde het digitale DNA van het bureau, is het logisch dat wij als één van de eerste bureaus in België versneld afstappen van traditionele structuren en werkwijzen en evolueren naar een extreem klantgerichte aanpak. Hierbij staan end to end agility – zowel met de klanten als intern – en een focus op resultaten centraal. Ik vind het geweldig dat ik dit proces mee kan begeleiden vanuit mijn eigen ervaring als account.”

Erwin Jansen: “De wereld verandert, het vak verandert, klanten veranderen en dus moeten bureaus ook veranderen als ze duurzaam relevant willen zijn en blijven. Wij zitten in een transformatie waar we weldoordacht stapje per stapje gaan, maar met grote ambities in het achterhoofd. Dit veranderingstraject is voor en door onze mensen, en dan is het fijn om mensen intern te zien doorgroeien, nieuwe verantwoordelijkheden op te nemen en de positieve vibes rond ‘veranderen om te verbeteren’ te zien.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com