Wunderman Thompson maakt 'ongewone social video’s' voor BASE

Antwerpen - 30 maart 2020

‘While the market is going for the mass, BASE is going for the many.’ Wunderman Thompson Antwerp heeft deze positionering van BASE vertaald naar een social always-on campagne.

Met de social video’s van ‘The Unusuals' brengt BASE een ode aan de ongewone gebruiken die een persoon onderscheidt van de massa, maar tegelijkertijd zeer herkenbaar zijn voor een groot aantal mensen. Neem bijvoorbeeld het áltijd op de witte strepen stappen van het zebrapad.

De situaties die uit het leven lijken te zijn gegrepen, belichten telkens een van de USP’s van BASE of leggen de focus volledig op het merkimago. Ook in de stijl van de video’s komt de BASE-identiteit terug: ontnuchterend, sober, casual, chill, urban, herkenbaar, soms ongewoon.

Enkele voorbeelden: 

De verschillende awareness- en engagement posts verschijnen in de komende maanden op social media.

CREDITS:

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp 
  • Client: BASE Belgium
  • Client contact: Erik Van Der Kolk
  • Creative Director: Manuel Ostyn
  • Creatives: Pim Smeets, Robbin de Waij, Olivier Verhellen
  • Account team: Delphine Gillain, Jet Vervenne
  • Strategy: Joyce Poelmans, Tom Vingerhoets
  • Design: Andreas De Ridder, Karel Van Gucht, Mikael Naudet
  • Agency producer: Amélie Van Campen, Ingeborg Van Hoof
  • Production house: De Machine

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be