Wunderman Thompson rekruteert bij andere bureaus, maar houdt het proper

Antwerpen - 31 maart 2021

Wunderman Thompson, het creatieve agentschap met kantoren in Brussel en Antwerpen, blijft groeien. Om al dat werk op te vangen wordt er volop gerekruteerd. Maar die toekomstige werknemers groeien niet aan de bomen. Nee, ze worden uit andere bureaus weggehaald. Om dat leed enigszins te verzachten, heeft Wunderman Thompson als wederdienst de ramen van die bureaus nog eens gepoetst. Volgens Timothy Tancré, de ramenlapper van dienst (en met 5 miljoen volgers ’s werelds bekendste glazenwasser) was dat wel eens nodig.

Wil jij de spons over je huidige job halen? Check de vacatures op wundermanthompson.com/careers en wie weet kijk jij binnenkort door de vers gelapte ramen van Wunderman Thompson, mijmerend over wat een goede beslissing je hebt genomen. Althans, als het virus zich wat koest houdt en de vaccinatiecampagne een hoge vlucht neemt, anders doe je dat mijmeren wel thuis.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be