Wunderman Thompson smaakvol voor Estaminet

Antwerpen - 8 maart 2021

Wunderman Thompson Antwerp verzorgde de rebranding van het Belgische pilsbier Estaminet. De nieuwe visuele identiteit sluit naadloos aan bij de kernwaarden van het premium bier dat met enorm veel oog voor detail wordt gebrouwen.

Etaminet is een “gewoon” pilsbier dat op een heel ongewone manier wordt gemaakt. Zo rijpt een Estaminet voor zes volle weken en wordt er enkel met hoogwaardige ingrediënten gewerkt. Dat geduld en die kwaliteit kon je al proeven, maar nu kan je het ook zien. Zo is de nieuwe stijl terug te vinden op alle verpakkingen en zal het op termijn ook op andere touchpoints van het merk terugkeren. Nog een leuk detail: op elk flesje is ruimte voorzien voor een recensie. Dus alle meningen zijn welkom. Die over het bier weliswaar, niet over het design.

CREDITS

  • Client: Estaminet
  • Contact: Tom Robberechts
  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
  • Creative Directors: Merel Van den Broeck, Sam Devolder
  • Design: Kenny Smet
  • Design Director: Sébastien Greffe
  • DTP: Anja Van den Broeck, Jan-Bart Debruyne
  • Strategy: Dimitri De Lauw
  • Account team: Stephanie Katic, Valérie Rosiers

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be