Wunderman Thompson stelt nieuwe Business Director voor

ANTWERP – 6 september 2019

Wunderman Thompson verwelkomt Femke Sermeus als Business Director op Telenet Group. 

Femke Sermeus is geen onbekende in de gangen van Wunderman Thompson. Ten tijde van These Days (de vroegere naam van het bureau) was ze er reeds jaren actief als Account Manager. Femke deed verder ervaring op bij LUON als Account Director op o.m. Unilever. Om nu dus terug in Antwerpen te landen. 

Femke Sermeus: “Met veel goesting en enthousiasme duik ik de wereld van Telenet en Base in. Bovendien mag ik dat doen binnen het fantastische Wunderman Thompson, waar het voor mij echt thuiskomen is.”

CEO en co-founder Erwin Jansen: “Bij Wunderman Thompson hechten we erg veel belang aan het ontwikkelen van ons talent. Ik herinner me Femke toen ze als junior bij ons startte en hopla, met een tussenstop en 12 jaar verder komt ze nu als zeer ervaren senior terug. Hoe mooi is dat. Onze klanten en ons bureau gaan er wel bij varen!”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be