Wunderman Thompson stelt nieuwe Strategy Director voor

ANTWERPEN – 06 december 2019

Wunderman Thompson verwelkomt Jan Bouts als Strategy Director in het Antwerpse kantoor. 

Een naam als een klok binnen de J. Walter Thompson en Wunderman Thompson-gangen. Jan Bouts versterkt sinds begin december het strategieteam in Antwerpen als Strategy Director. Naast deze uitdaging in Antwerpen, is en blijft ​ hij aan de slag als Executive Strategy Director bij JWT Amsterdam (binnenkort Wunderman Thompson Amsterdam) zodat een mooie kruisbestuiving tussen Antwerpen en Amsterdam kan ontstaan. Hij heeft reeds tonnen ervaring en was voor JWT Amsterdam Head of Strategy bij Lowe, Onderzoekdirecteur TNS NIPO (later Kantar), onderzoeker bij Research voor Beleid en won ook verscheidene awards. 

Jan Bouts: “Ik heb de afgelopen jaren zoveel samengewerkt met Wunderman Thompson Antwerp dat ik haast niet meer kon wachten om vol met hen te gaan samenwerken: nieuwe ideeën, nieuwe aanpak van journeys waar ik mijn expertise op merk kan inbrengen.”

Johan van Mol, Chief Strategy Officer: “We kijken erg uit naar de samenwerking met Jan. Onderzoeker, merkstrateeg, mentor, challenger, … Jan kan en zal vele rollen vervullen en zijn rijke ervaring als hefboom gebruiken voor ons team en ons werk.”

Erwin Jansen, CEO: “Sinds twee jaar werken we steeds intenser samen met JWT Amsterdam, zowel op new business als op de gedeelde klanten zoals Mazda, Randstad, Telenet/VodafoneZiggo, NN, etc. De move van Jan is een eerste in een groter plan met de ambitie om het eerste échte Benelux-bureau te worden.”

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be