Wunderman Thompson verwelkomt nieuwe COO

ANTWERP, BRUSSELS – 29 april 2019

Wunderman Thompson is opgetogen met nieuwe aanwinst Catherine Lurinx in de functie van Chief Operating Officer. Catherine zal CEO’s Erwin Jansen en Gio Canini bijstaan om de dagelijkse werking van Wunderman Thompson in goede banen te leiden.

Catherine Lurinx is geen onbekende in de gangen van Wunderman Thompson. Ten tijde van These Days (de vroegere naam van het bureau) was de Limburgse actief als Operations Manager. Als Head of Operations bij TBWA heeft Catherine zich verder bekwaamd in operational excellence en dit in verschillende domeinen met een uitgebreid operations team: HR & Talent, Fleet, Resource Planning, Facility en IT met als objectief structuur brengen en vertalen naar praktische tools, processen en systemen. Om nu dus terug in Antwerpen te landen. 

Catherine Lurinx: “Na 8 jaar TBWA-ervaring had ik zin om terug te keren naar mijn eerste liefde, namelijk een creatief bureau met een technologisch DNA en uitgebreide data-expertise. Hier wil ik operations uitbouwen in diezelfde spirit als de visie van het bureau: “inspiring growth.” Het is niet omdat het ‘droge’ materie is, dat het niet sexy kan zijn. Als COO zal ik mij voornamelijk bezighouden met HR, alledaagse organisatie en praktische processen, en dit voor Antwerpen en Brussel. Tools, systemen en workflows moeten het leven van de mensen gemakkelijker maken, een goeie organisatie en structuur moet er vooral voor zorgen dat onze mensen hun focus kunnen leggen waar die moet zijn: namelijk op onze klanten en het werk dat we voor hen creëren.”

Erwin Jansen: “Met de sterke groei het voorbije jaar, en met de start van het nieuwe Wunderman Thompson-verhaal in België, was er de ruimte om een operationeel directeur aan te stellen. Ons netwerk omvat nu namelijk drie bureaus in België en daar komt uiteraard heel wat organisatie bij kijken. Om deze verdere groei in goede banen te leiden, werd Catherine aangeworven. Ze heeft in het verleden al veel waarde toegevoegd aan ons bureau, en nu komt ze in een bredere rol en in een groter bureaunetwerk terecht. We zijn ook volop bezig met stevige investeringen in tools en nieuwe technologieën zodat we zowel onze klantensamenwerkingen als interne processen verder kunnen optimaliseren. Allen zaken waarbij Catherine in de driver seat zal zitten.”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com