Wunderman Thompson verwelkomt nieuwe talenten

Brussel – 23 september 2019

Met de komst van een aantal nieuwe collega's is Wunderman Thompson Brussels gewapend voor de herfst! We stellen graag deze nieuwste aanwinsten aan je voor. 

1. Gordon Plomp
Gordon (46) is een Belgische Nederlander met een Franse vrouw en een passie voor voetbal. Dat brengt hem op wedstrijddagen in een lastig parket... Sinds 2001 woont hij in Sint-Gillis. Dat komt goed uit, want dat is ook de thuishaven van Union Sint-Gillis. Gordon werkte meer dan 10 jaar geleden voor These Days en verdiende zijn sporen in de digitale sector bij DoubleClick (Google), Omniture (Adobe) en Ignition One. Vandaag komt Gordon als Account Director het Customer Service Team versterken.

 

2. Klaas Van den Brande
Klaas (33) verhuisde van Halle naar de hoofdstad, waar hij in geen tijd nen echte brusseleir is geworden. 'Non, peut-être?!' Als zelfbewuste digital native werkte hij eerst bij Colruyt Group ​ en Emakina voor hij als Head of digital operations naar Wunderman Thompson Brussels kwam. In het verleden was hij een begenadigd skiër, tot hij zijn latten inruilde voor een paar voetbalschoenen en een fiets (die hij nooit tegelijk gebruikt).

 

3. Nanou Frederix ​
Nanou (25) woont in Schaarbeek (en graag ook!). In 2018 werkte ze als junior projectleider voor Wunderman Thompson Antwerp bij Ford. Daarna koos ze voor een carrière bij de VUB, waar ze communicatieverantwoordelijke van de onderzoeksgroep MOBI werd. Vandaag keert ze terug naar het oude nest, zij het naar Wunderman Thompson Brussels, waar ze de functie van junior projectleider zal vervullen voor GOED en P&V. Haar hond Lucky komt geregeld mee naar kantoor, waar ze waakt over de goede sfeer.

 

4. Julie Hendrickx
Julie (32) woont vlak bij Leuven. Ze heeft een verleden in de evenementensector, in de nanotechnologie en bij Happiness als Senior Account Manager (AP Assurances, Rode Kruis, Reset, Acerta enz.). Vandaag streeft ze haar geluk na bij Wunderman Thompson Brussels, als Account Director voor GOED, P&V, Alken-Maes, Kia en Carrefour.

 

5. Nadège Witkowski
In 2016 zette Nadège (25) haar eerste professionele stappen bij het PR-bureau Ketchum. Daarna besloot ze iets met reclame te doen en ging ze aan de slag bij Air, waar ze op AB-Inbev, Amnesty International en de Belgische Cardiologische Liga werkte. Vandaag gooit ze het over een andere boeg, als Account Manager voor Alken-Maes, P&V en GOED bij Wunderman Thompson Brussels.

 

6. Clara Mandujano
Na een overtuigende stage in Brussel en Antwerpen komt Clara (24) nu het team van UX/UI designers van Wunderman Thompson Brussels versterken. Haar naam doet Zuid-Amerikaans aan, en dat kan alles behalve verwonderen: de van oorsprong half Braziliaanse, half Peruaanse woont nog maar 3 jaar in België. Tijdens haar vele reizen proefde ze van verschillende culturen en diverse designbenaderingen. Haar beslissing om naar België te komen was dus een weloverwogen keuze. Misschien zit ons mooie weer er voor iets tussen? 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over VML Belgium

 

 

Neem contact op met

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

erwin.jansen@vml.com

www.vml.com