Wunderman Thompson zegt het met een mondmasker voor La Ligne 103

Antwerpen - 19 mei 2020

Na de succesvolle campagne voor Awel, kreeg Wunderman Thompson Antwerp nu een gelijkaardige opdracht voor La Ligne 103. Dit is, net zoals Awel, een hulplijn voor kwetsbare jongeren, maar dan voor Franstalig België. Het doel van de campagne is om jongeren te laten weten dat ze altijd terechtkunnen bij La Ligne 103 als ze het thuis moeilijk hebben.

Over je problemen praten, is niet eenvoudig. En deze tijden maken het er niet makkelijker op. Dit wordt op een symbolische manier weergegeven in een tv-spot waarin jongeren een mondmasker dragen. Maar op elk masker staat een emoji, zodat hun gelaatsuitdrukking toch duidelijk wordt. De spot geeft jongeren mee dat ze gratis kunnen bellen naar La Ligne 103 als ze over hun problemen willen praten.

Daarnaast werd een radiospot gemaakt die jongeren over de gratis hulplijn vertelt. De campagne loopt in Franstalig België op tv, radio en online.

Radio La Ligne 103.mp3

MP3 - 704 Kb

CREDITS

  • Agency: Wunderman Antwerp
  • Client: La Ligne 103
  • Contact: Child Focus
  • Creative Directors: Manuel Ostyn, Pieter Staes
  • Creative team: Tomas Van Loon, Patrick Vermeylen
  • Director: Pieter Neirynck
  • Account team: Carole Steger
  • Agency producer: Caroline Van Ranst, Amélie Van Campen
  • Montage: Karel Van Gucht
  • Sound: Menno Van Riet

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be