Zo’n 621 pedofielen lezen de advertentie van Wunderman Thompson voor Stop it Now!

Antwerpen - 8 augustus 2022

“Zo’n 621 pedofielen lezen deze krant, en dat willen we zo houden.” Met deze opvallende headline adverteert Stop it Now! op 8 augustus paginagroot in De Standaard, als één van de twintig geselecteerde non-profitorganisaties voor de Solidariteitsprijs.

Stop it Now!, de hulplijn voor personen die zich zorgen maken over hun seksuele gevoelens tegenover minderjarigen, wil met de advertentie het taboe rond pedofilie doorbreken. Want 1% van de mannelijke bevolking kampt met pedofiele gevoelens, maar het grote merendeel daarvan gaat nooit over tot strafbare daden. Pedofielen zijn daarom dus nog géén kindermisbruikers, en dat wil de organisatie zo houden door het gesprek over het onderwerp te openen. De advertentie is een creatie van Wunderman Thompson Antwerpen.

Ter herinnering: de twee winnaars van de wedstrijd worden na een stemming door de lezers en een vakjury in september bekendgemaakt. Ze mogen later dit jaar elk nog tweemaal gratis ­paginagroot in De Standaard adverteren.

CREDITS:

  • Agency: Wunderman Thompson Antwerp
  • Client: Stop it Now!
  • Client contact: Minne De Boeck
  • Executive Creative Director: Kristof Snels
  • Creative Directors: Kasper Janssens, Arjen Tarras
  • Creative team: Kate Bellefroid, Jolien Tuyteleers
  • Account team: Emilie van der Meijden
  • Strategy: Alexander Kolenberg
  • Design: Bob Goor
  • DTP: Theo Hagtingius

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Wunderman Thompson Benelux

Wunderman Thompson is een creative transformation agency dat de expertise van een reclamebureau, consultancypartner en technologiebedrijf combineert. Zo zetten we in de Benelux de toon vanuit onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Luxemburg met meer dan 200 getalenteerde medewerkers.

Ons doel: ambitieuze merken inspireren om te groeien. Zo verzorgen we de geïntegreerde communicatie van onder meer Telenet, Child Focus, bpost, MediaMarkt, PMI, Lunch Garden, 11.11.11, Pioneer DJ, Microsoft, Riverty, Alken-Maes, Škoda, Euroclear, ...

Om dat te doen, rekenen we op onze lokale en globale kracht en expertise. Want wereldwijd beschikken we over maar liefst 24.000 specialisten in 90 markten om ook internationale ambities mee waar te maken.

Sinds jaar en dag zetten we met Effie’s, Cannes Lions, Creative Belgium Awards … de kroon op ons creatieve, digitale en efficiënte werk.

 

Contact

HQ Antwerpen: Generaal Lemanstraat 47, 2018 Antwerpen

+32 (0)3 286 44 50

[email protected]

www.wundermanthompson.be